به گزارش پایگاه خبری جویباران به نقل از بلاغ،حمزه آقاپورکاظمی ضمن قدردانی از تولیدکنندگان حوزه دام و طیور در استان به عملکرد مثبت مجموعه دامپزشکی با همکاری دستگاههای اجرایی استان در شرایط ویژه جنگی، اشاره کرد و اظهار کرد: در طول چهل روز از آغاز جنگ و همگام با حماسه سازی ملت عزیز ایران در خیابان و سربازان غیور ملت در میدان، تولیدکنندگان مازندرانی با قوت در میدان تولید حاضر شدند.
وی از پیگیریهای سریع استاندار مازندران در تسهیل فرآیندهای اداری قدردانی کرد و گفت: با دستور و پیگیری های مستقیم استاندار مازندران چالش ها و کمبودهای حوزه تولید احصا و مجوزهای لازم با رویکرد تسریع و تسهیل صادر شد تا هیچگونه اختلالی در زنجیره تولید ایجاد نشود.
مدیرکل دامپزشکی مازندران با تأکید بر اولویت تداوم تولیدات دامی و امنیت غذایی استان، خاطرنشان کرد: در این مدت بالغ بر ۱۹ میلیون و ۶۰۰ هزار قطعه جوجهریزی در استان مازندران انجام شد تا همدلی و مدیریت جهادی مسئولان و تولیدکنندگان مازندرانی، الگویی برای مقاومت و خوداتکایی باشد.
وی از تداوم ارائه خدمات پیشگیری و مبارزه با بیماری های دامی در استان خبر داد و تصریح کرد: در ایام تجاوز آمریکایی صهیونسیتی به ایران اسلامی، طرح تشدید نظارت های بهداشتی در استان مازندران در دستورکار قرار گرفت تا مردم جهت استفاده فرآورده خام دامی آسوده خاطر باشند.
آقاپور کاظمی افزود: دامپزشکی مازندران در این مدت بر تولید بیش ۲۸ هزار ۹۷۰ تن گوشت مرغ و یک هزار ۶۳۹ تن گوشت قرمز و عرضه آن به مردم نظارت مستمر و شبانه روزی داشته است.
انتهای خبر/
ثبت دیدگاه