دهه فجر نوجوانان با ۷۰۰ برنامه شاد و امیدآفرین
1404-11-11 ساعت: ۱۵:۱۵
شناسه : 4338
بازدید 6
0
مدیرکل کانون پرورش فکری مازندران اعلام کرد: مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مازندران گفت: امسال ۷۰۰ برنامه ویژه کودک و نوجوان در دهه فجر استان در قالب برنامه‌های شاد، متنوع و امیدبخش برگزار می‌شود.
ارسال توسط :
پ
پ

به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی جویباران به نقل از بلاغ ،حامد فاضلی‌کبریا در نشست خبری اصحاب رسانه با کمیته‌های تخصصی ستاد بزرگداشت چهل و هفتمین سال پیروزی انقلاب اسلامی در مازندران با اشاره به جایگاه این نهاد در ستاد دهه فجر اظهار کرد: کانون پرورش فکری علاوه بر احکام استانی که از سوی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به‌عنوان دبیر ستاد کودک و نوجوان دهه فجر استان دریافت کرده، دارای ابلاغیه کشوری با امضای حاجی‌بابایی رئیس ستاد دهه فجر کشور است که بر اساس آن، کانون پرورش فکری به‌عنوان ستاد و دبیر کمیته کودک و نوجوان در سطح کشور معرفی شده است.

وی افزود: بر همین اساس، این حکم از سوی ستاد کشوری به استان‌ها ابلاغ شده و در مازندران نیز این مسئولیت به تمامی مراکز کانون در شهرستان‌ها واگذار و به فرمانداران اعلام شده است تا دبیرخانه ستاد کودک و نوجوان دهه فجر با محوریت مراکز کانون فعالیت کند.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مازندران با بیان اینکه امسال نزدیک به ۷۰۰ برنامه ویژه کودک و نوجوان در دهه فجر استان اجرا می‌شود، تصریح کرد: در حال حاضر ۶۹۳ برنامه در سطح استان برنامه‌ریزی شده که عمده آن‌ها توسط کانون پرورش فکری و در قالب برنامه‌های شاد، متنوع و امیدبخش برگزار می‌شود.

فاضلی‌کبریا ادامه داد: از امروز فعالیت‌های دهه فجر کودک و نوجوان با افتتاح نمایشگاه ویژه در حسینیه عاشقان ساری آغاز می‌شود و این برنامه‌ها تا ۲۲ بهمن ادامه دارد و در تمامی شهرستان‌های استان، موکب‌ها و غرفه‌های ویژه کودک و نوجوان با رویکرد «ایران قوی، ایران مقتدر» فعال خواهند بود.

وی با اشاره به مشارکت دستگاه‌های عضو ستاد کودک و نوجوان استان گفت: آموزش‌وپرورش، صداوسیما، بسیج دانش‌آموزی، انجمن اسلامی دانش‌آموزان و حوزه هنری از جمله دستگاه‌های همراه هستند و در کنار برنامه‌های کانون، فعالیت‌های متعددی را اجرا می‌کنند و به تمامی دستگاه‌های اجرایی استان تأکید شده است در این ایام برای فرزندان کارکنان خود برنامه‌های شاد، جشن و اهدای هدیه پیش‌بینی کنند.

رئیس کمیته کودکان و نوجوانان ستاد دهه فجر مازندران با تأکید بر ضرورت ایجاد نشاط اجتماعی برای نسل کودک و نوجوان اظهار کرد: کودکان و نوجوانان حق دارند در فضایی امن، شاد و به دور از استرس‌های جامعه زندگی کنند و لبخند بر لب‌های آن‌ها باشد؛ در کنار آموزش، امیدآفرینی و نشاط اجتماعی از اولویت‌های اصلی برنامه‌های دهه فجر امسال است.

فاضلی‌کبریا از اجرای گسترده «سینما کانون» در تمامی مراکز استان خبر داد و گفت: اکران فیلم‌های ویژه کودک و نوجوان در مراکز شهری و حتی روستاهای دورافتاده استان پیش‌بینی شده و این برنامه‌ها در نوبت‌های صبح ویژه مدارس و عصر ویژه خانواده‌ها اجرا می‌شود.

وی برگزاری نقالی با محور قصه‌های انقلاب، پیک امید و پیک نشاط در روستاها، آسمان‌نمای سیار در مناطق محروم، جشن پرچم، اجرای سرود، نقاشی دیواری، مسابقات ورزشی، برنامه‌های نمایشی در بیمارستان‌های کودکان، مراکز بهزیستی و مراکز نگهداری کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست را از دیگر برنامه‌های شاخص دهه فجر کودک و نوجوان در استان برشمرد.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مازندران از اجرای سه نمایش تئاتری با عناوین «گرگ سرگردان»، «استخوان ماهی» و «عموی عجیب بزرگِ کوچک من» در شهرهای ساری و چالوس خبر داد و افزود: این نمایش‌ها تا پیش از ماه مبارک رمضان در دیگر شهرهای استان نیز اجرا خواهد شد.

فاضلی‌کبریا در پایان به برگزاری مسابقات عکاسی ۲۲ بهمن و ساخت عروسک‌های نمادین و کاریکاتوری توسط کودکان اشاره کرد و گفت: این برنامه‌ها با رویکرد طنز و خلاقیت، یکی از جذاب‌ترین بخش‌های فعالیت‌های دهه فجر کودک و نوجوان خواهد بود.

انتهای خبر/

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.