آیت الله محمدی لائینی خبر داد : اهمیت تمام مراکز تولیدی و اقتصادی یک نوع جهاداست، که کمتر از دفاع مقدس و دفاع از حرم نیست.

امروز با حضور آیت الله محمدباقر لائینی نماینده ولی فقیه در مازندران، فرمانده سپاه ناحیه جویبار ،فرماندار جویبار و مسئول بسیج کارگری و کارخانجات سپاه کربلا، در جهت رفع موانع تولید از دو واحد تولیدی شاخص در شهرک صنعتی جویبار بازدید و مشکلات پیش روی این واحدها بررسی گردید.

آیت الله محمد باقر محمدی اهمیت کار واحد های تولیدی در شرایط اقتصادی کنونی اشاره کرد ودر خصوص مشکلات اقتصادی واحد های تولیدی اظهار کرد: بخشی از مشکلات ناشی از عوامل داخلی است و بخشی دیگر به وضعیت کلی شهرهای صنعتی و تسهیلات مربوط می‌شودکه همه واحدهای شهرک‌های صنعتی از قطره‌چکانی بودن تسهیلات گله‌مند هستند که با تلاش‌های بیشتر، مشکلات موجود واحد های تولیدی حل شود.

وی در ادامه در خصوص نقش حیاتی واحد های تولیدی تاکید داشت : قطعا تمام مراکز تولیدی و اقتصادی امروز در میدان یک جنگ و جهاد اقتصادی هستند که اهمیت این جهاد کمتر از دفاع مقدس و دفاع از حرم نیست.

آیت الله محمدی لائینی در پایان از خدمات صادقانه مدیران واحد های تولیدی با شرایط سخت اقتصادی اظهار داشت: امروز جنگ بزرگ دشمن با ما در حوزه اقتصادی است، دشمن هم در حوزه اقتصاد تمام تلاش و تحریمش را گذاشته است اما این مدیران با فداکاری و استقامت، به پیشبرد تولیدات داخلی کمک می کنند و کشور را خودکفا از تولیدات خود می کنند باید مورد حمایت و قدر دان زحمات این مدیران باشیم .

همچنین محمد مدانلو فرماندار شهرستان جویباردر خصوص بازیافت زباله ها در شرکت شهرک صنعتی شهرستان جویبار عنوان کرد : حدود ۱۵ درصد زباله‌ها غیرقابل بازیافت هستند که می‌توانند به خوراک نیروگاه‌ها تبدیل شوند. مدیریت این زباله‌ها شامل بازیافت ظروف پلاستیکی، آهن قراضه و آلومینیوم است. هدف نهایی تبدیل استان به یک منطقه سرسبز و عاری از آلودگی است که نیاز به سرمایه‌گذاری کلان دارد.

محمد مدانلو درخصوص دو مزیت اصلی فعالیت شرکت الیاف و شیمی پلاس در یک دهه گذشته در شهرک صنعتی شهرستان جویبار، گفت: جمع‌آوری ضایعات پلاستیکی و تبدیل آن‌ها به الیاف برای استفاده داخلی و صادرات. همچنین، این واحد در شهرک صنعتی مستقر شده و می‌تواند بیش از ۷۰ درصد آب برگشتی تصفیه‌خانه فاضلاب را در چرخه تولید خود استفاده کند که به حفظ محیط زیست کمک می‌کند.

وی در ادامه برای دستیابی به سرمایه‌گذاری پایدار و حفظ منابع طبیعی مانند زمین، هوا، خاک و آب، باید تلاش شود اظهار داشت : حل مسائل و مشکلات واحد تولیدی موجب حفظ منابع طبیعی می شوند که با همکاری و حمایت می توانیم به پیشبرد اهداف واحد های تولیدی مرتبط باشیم .

فرماندار جویبار در حوزه تفکیک زباله از مبدا، سیاست‌هایی توسط استاندار مازندران اعمال شده، بیان کرد : ۳۰ روستا به چرخه بازیافت اضافه شده‌اند که با افتتاح نیروگاه زباله‌سوز در شهرک صنعتی، امکان جمع‌آوری روزانه ۵۰۰ تن زباله فراهم خواهد شد که می‌تواند به کاهش زباله‌های غیرقابل بازیافت کمک کند.

 

انتهای خبر/