به گزارش جویباران؛ عبدالله رحیمی گفت: سالانه 650 تن قارچ خوراکی در واحدهای تولید قارچ شهرستان جویبار تولید و به بازار مصرف عرضه میشود.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان جویبار مساحت سطح زیر کشت پرورش قارچ خوراکی در این شهرستان را 28 هزار متر مربع اعلام کرد و افزود: تولید این محصول اغلب در واحدهای تولید قارچ بهصورت خانگی و سنتی است و یک واحد صنعتی تولید قارچ با ظرفیت تولید سالانه 600 تن در این شهرستان وجود دارد.
این مسئول درباره سمی بودن برخی قارچها گفت: مصرف قارچهای خودرو به دلیل خطرات مصرف آن به هیچ عنوان توصیه نمیشود و مردم قارچ مصرفی مورد نیاز خود را تنها از مراکز معتبر و بهصورت بستهبندیهای بهداشتی تهیه کنند.
1402-05-27 ساعت: ۹:۴۷
شناسه : 2491
بازدید 0
به گزارش جویباران؛ عبدالله رحیمی گفت: سالانه 650 تن قارچ خوراکی در واحدهای تولید قارچ شهرستان جویبار تولید و به بازار مصرف عرضه میشود. سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان جویبار مساحت سطح زیر کشت پرورش قارچ خوراکی در این شهرستان را 28 هزار متر مربع اعلام کرد و افزود: تولید این محصول اغلب در واحدهای تولید […]
ارسال توسط : الله بخش تبریزی




ثبت دیدگاه