تولید سالانه ۶۵۰ تن قارچ خوراکی در جویبار
تولید سالانه ۶۵۰ تن قارچ خوراکی در جویبار
رحیمی: مساحت سطح زیر کشت پرورش قارچ خوراکی در این شهرستان 28 هزار متر مربع است.

به گزارش جویباران؛ عبدالله رحیمی گفت: سالانه ۶۵۰ تن قارچ خوراکی در واحدهای تولید قارچ شهرستان جویبار تولید و به بازار مصرف عرضه می‌شود.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان جویبار مساحت سطح زیر کشت پرورش قارچ خوراکی در این شهرستان را ۲۸ هزار متر مربع اعلام کرد و افزود: تولید این محصول اغلب در واحدهای تولید قارچ به‌صورت خانگی و سنتی است و یک واحد صنعتی تولید قارچ با ظرفیت تولید سالانه ۶۰۰ تن در این شهرستان وجود دارد.
این مسئول درباره سمی بودن برخی قارچ‌ها گفت: مصرف قارچ‌های خودرو به دلیل خطرات مصرف آن به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود و مردم قارچ مصرفی مورد نیاز خود را تنها از مراکز معتبر و به‌صورت بسته‌بندی‌های بهداشتی تهیه کنند.

  • نویسنده : محمدرضا فولادی
  • منبع خبر : بلاغ مازندران