1402-05-27 ساعت: ۹:۴۷
شناسه : 2491
بازدید 1
0

به گزارش جویباران؛ عبدالله رحیمی گفت: سالانه 650 تن قارچ خوراکی در واحدهای تولید قارچ شهرستان جویبار تولید و به بازار مصرف عرضه می‌شود. سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان جویبار مساحت سطح زیر کشت پرورش قارچ خوراکی در این شهرستان را 28 هزار متر مربع اعلام کرد و افزود: تولید این محصول اغلب در واحدهای تولید […]

ارسال توسط :
پ
پ

به گزارش جویباران؛ عبدالله رحیمی گفت: سالانه 650 تن قارچ خوراکی در واحدهای تولید قارچ شهرستان جویبار تولید و به بازار مصرف عرضه می‌شود.
سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان جویبار مساحت سطح زیر کشت پرورش قارچ خوراکی در این شهرستان را 28 هزار متر مربع اعلام کرد و افزود: تولید این محصول اغلب در واحدهای تولید قارچ به‌صورت خانگی و سنتی است و یک واحد صنعتی تولید قارچ با ظرفیت تولید سالانه 600 تن در این شهرستان وجود دارد.
این مسئول درباره سمی بودن برخی قارچ‌ها گفت: مصرف قارچ‌های خودرو به دلیل خطرات مصرف آن به هیچ عنوان توصیه نمی‌شود و مردم قارچ مصرفی مورد نیاز خود را تنها از مراکز معتبر و به‌صورت بسته‌بندی‌های بهداشتی تهیه کنند.

ثبت دیدگاه

  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط تیم مدیریت در وب منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.