تأکید فرماندار جویبار بر نقش تعاونی‌ها در حل مشکلات جامعه
تأکید فرماندار جویبار بر نقش تعاونی‌ها در حل مشکلات جامعه
مدانلو خبر داد : در آینده نزدیک خبرهای خوشی در حوزه اقتصاد دریا‌محور و گردشگری خواهیم داشت. هرچند اجرای این طرح‌ها نیازمند زمان و آماده‌سازی زیرساخت‌هاست، اما اقدامات لازم در حال انجام است.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی جویباران ، هم‌زمان با هفته تعاون، جمعی از مدیران شرکت‌های تعاونی شهرستان به همراه سرپرست اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی با محمد مدانلو فرماندار شهرستان جویبار دیدار و گفت‌وگو کردند.
محمد مدانلو فرماندار جویبار با بیان این‌که گسترش فرهنگ تعاون می‌تواند بخش مهمی از مشکلات مردم را برطرف سازد، اظهار داشت: «بخش قابل توجهی از اقتصاد کشور بر دوش تعاونگران است و مشکلات و چالش‌های پیش‌روی تعاونی‌ها با جدیت پیگیری خواهد شد.»
وی با اشاره به روند رو به رشد شهرستان افزود: «در آینده نزدیک خبرهای خوشی در حوزه اقتصاد دریا‌محور و گردشگری خواهیم داشت. هرچند اجرای این طرح‌ها نیازمند زمان و آماده‌سازی زیرساخت‌هاست، اما اقدامات لازم در حال انجام است.
مسلم لطیفی سرپرست اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان گزارشی از وضعیت تعاونی‌ها ارایه داد و گفت: «اکنون ۲۵۶ شرکت تعاونی در بخش‌های خدماتی، صنعتی و کشاورزی فعال هستند که حدود ۶۸ هزار نفر عضو این تعاونی‌ها می‌باشند. هم‌چنین ۹۵ تعاونی در شهرستان غیر‌فعال بوده‌اند.»
مدیران شرکت‌های تعاونی حاضر در جلسه نیز مهم‌ترین دغدغه‌های خود را در زمینه تأمین اعتبارات، افزایش قیمت‌ها و تحویل به‌موقع نهاده‌ها مطرح کردند.

انتهای خبر /